klieshe

 

"Vepra 69"


Vepra 69

 

Dhjetor 1978 - shkurt 1979
- Parathënie për vëllimin e 69-të
- Përgjegjësi për mosrealizimet kanë drejtuesit - 6 dhjetor 1978
- Drejtuesit që bëhen pengesë t'u tregohet vendi - 7 dhjetor
- Rehabilitimi i gjithë reaksionit të zi - 7 dhjetor
pdf
- Kontrolli punëtor të kuptohet e të zbatohet drejt - 9 dhjetor
- Regjim ku ka sunduar pushteti personal - 13 dhjetor
- Tymi i bardhë i aleancave ndërimperialiste - 18 dhjetor
pdf
- Popujt të bëhen të vetëdijshëm për ç'ngjet në botë - 21 dhjetor
- Rreth ngjarjeve në sheshin Tien An Men - 26 dhjetor
- Plenumi i 3-të i Komitetit Qendror të 11-të të PKK - 28 dhjetor
- Kina dhe Japonia - 29 dhjetor
- Mbi gjendjen ndërkombëtare gjatë vitit 1978 - 31 dhjetor 1978
pdf

- Disfata të Kinës revizioniste - 7 janar 1979
- Lavdi popullit iranian - 14 janar
- Mbi çështjen e Partisë Komuniste të Italisë (m-l) - 19 janar
- Mbledhjet e Byrosë Politike të jenë të gjalla, me debate - 25 janar
- Zbatimi i vijës së partisë kërkon rrahje mendimesh - 27 janar
- Dekorimi - stimul i lartë që nxit - 27 janar

pdf
- Metoda dhe stili të jenë të zhdërvjellët - 29 janar
- Të forcojmë kontrollin e zbatimit të detyrave - 30 janar
- Për partitë revizioniste eurokomuniste - 31 janar
pdf
- Udhëheqja e PK të Italisë (m-l) po devijon - 3 shkurt
- Një vizitë karnevaleske. Akrobacitë e Ten Hsiao Pinit - 5 shkurt
- Të rrënjosim te kuadrot ndërgjegjen komuniste - 9 shkurt
- Të ruhemi nga euforia e pabazuar - 12 shkurt
pdf
- Studim me vlerë për eposin e kreshnikëve - 13 shkurt
- Propaganda dhe puna e partisë të nxitin njerëzit - 14 shkurt
- Për çdo veprim, bazë janë parimet e M-L - 15 shkurt
- Rekomandimet për në parti e drejtë e rinisë - 16 shkurt
- Për ndryshimet në kodin e proçedurës penale - 27 shkurt
- Për naftën të mbështetemi në të dhënat shkencore - 28 shkurt
- Në programet e kurseve të zërë vend ana praktike - 28 shkurt
pdf
- Treguesi i lëndës
- Treguesi i emrave
- Treguesi gjeografik dhe i emërtimeve të tjera
- Lënda
pdf