klieshe

 

"Vepra 68"


Vepra 68

 

Shtator - nëntor 1978
- Parathënie për vëllimin e 68-të
- Të përgatitemi sa më mirë ushtarakisht - 1 shtator
- Subjektivizmi e kulti i personit janë të rrezikshëm - 4 shtator
- Për eksport-importin të mendojmë të gjithë - 8 shtator
pdf
- Demokracia ploretare është demokracia e vërtetë - 20 shtator
- Tre politikanë dhe problemet e Lindjes së Mesme - 22 shtator
- Planet e prodhimit t'i lidhim me situatat - 25 shtator
pdf
- Përvjetorët e lindjes së shokëve - festa edhe për ne - 26 shtator
- Për ruajtjen e kufirit të punohet vazhdimisht - 27 shtator
- Studimet kanë vlerë kur vihen në jetë - 27 shtator
- Si i shikojnë disa parti M-L gabimet e Mao Ce Dunit -29 shtator
- Për mosrealizimet në bujqësi kanë përgjegjësi të gjithë - 7 tetor
pdf

- Folklorin ta ruajmë dhe ta pasurojmë - 10 tetor
- Artistët të përvetësojnë thesarin e popullit - 13 tetor
- Jeta e lufta jonë lidhen me ato të popujve të tjerë - 15 tetor
- Ne të gjithë jemi ushtarë të partisë - 16 tetor
- Te çdo komunist rreh zemra e popullit tonë - 16 tetor

pdf
- Politika kineze e "katër modernizimeve" - 17 tetor
- Superfuqitë rrezikojnë popujt - 21 tetor
- Tufëzimi i bagëtive të oborrit të bëhet me bindje - 30 tetor
pdf
- Vetadministrimi jugosllav - teori dhe praktikë kapitaliste - Tetor 1978 pdf
- Më parë se të veprohet, duhen bërë mirë llogaritë - 3 nëntor
- Shfrytëzimi i puseve të bëhet në mënyrë shkencore - 6 nëntor
pdf
- Shqipëria ecën e sigurt përpara - 8 nëntor
- Kundër formalizmit në lëvizjen e kuadrove - 11 nëntor
- Për pranimet në parti kërkohet studim i thellë - 15 nëntor
- Plenumet punojnë mirë kur zbatohen detyrat
pdf
- Treguesi i lëndës
- Treguesi i emrave
- Treguesi gjeografik dhe i emërtimeve të tjera
- Lënda
pdf