klieshe

 

"Vepra 55"

 

Vepra 55

 

Qershor 1975 - tetor 1975
- Parathënie për vëllimin e 55-të
- Kuadrot t'i përgatitim sipas nevojave të vendit - 4 qershor
- Të luftojmë për cilësi në pranimet në parti - 5 qershor
- Për kontrollin (shënime) - 6 qershor
- Gjaku i derdhur çimenton themelet e Atdheut - 16 qershor
- Kina po futet në ingranazhet e të dyja superfuqive - 21 qershor
- Lufta kundër burokratizmit, problem i masave - 27 qershor
- Në edukimin e rinisë të kemi parasysh veçoritë e saj - 28 qershor
- Për përgatitjen politiko-ushtarake të ushtarëve - 28 qershor
pdf
- Ballkani, superfuqitë, Kina dhe ne (shënime) - 2 korrik
- Kina ka hyrë në vallen politike të borgjezisë (shënime) - 4 korrik
- Presionet e revizionistëve nuk shkojnë në Shqipëri - 25 korrik
- Konferenca e pasigurisë së Evropës - 29 korrik
- Politika kineze nuk ka bosht klasor proletar - 31 korrik
pdf
- Tokën dhe prodhimet e saj t'i ndjekim në zhvillimin e tyre shkencor -
16 gusht
pdf
- Të gjykojmë më gjerë, të vështrojmë më larg, të shohim interesat e lartë të atdheut - 19 gusht pdf
- Dy janë çështjet kryesore: mbrojtja e atdheut dhe forcimi i ekonomisë - 20 gusht pdf
- Të thellojmë njohuritë për zhvillimin e bujqësisë - 21 gusht
- Ta doni qytetin tuaj dhe të ndërtoni çdo gjë me shije - 21 gusht
- Punët kërkojnë disiplinë proletare dhe mobilizim - 23 gusht
pdf
- Dy probleme të rëndësishme për partinë - 11 shtator
- Më shumë preokupim për nevojat e vendit për naftë - 12 shtator
- Eksperienca e këmishtajt të bëhet flamur - 22 shtator
- Për edukimin e këshilltarëve - 23 shtator
- Të ruhemi nga shtrembërimet që mund të bëhen - 23 shtator
- Ne kemi mundësi të vëmë emra të rinj, të bukur e me kuptim -23 shtator
- Punonjësit që e meritojnë, të dekorohen - 23 shtator
- Drejtësia jonë gjykon në bazë të provave - 23 shtator
- Disa mendime për projektkushtetutën e RPSSH - 25 shtator
- Përgjegjësia e partisë në dikastere është e madhe - 25 shtator
- Rrethet të përmirësojnë punën e shtypit të tyre - 26 shtator
pdf

- Kooperativat e tipit të lartë të shtojnë prodhimet - 26 shtator
- Drejtuesit të merren me çështet më të rëndësishme - 30 shtator
- Armikun ta godasim pa hezitim - 30 shtator
- Politika e jashtme e Kinës nuk është revolucionare - 2 tetor
- Filozofët "filozofojnë" (shënime) - 4 tetor
- Kontrolli zbulon dobësitë, korrigjon, edukon njerëzit - 7 tetor
- Kina dhe Jugosllavia (shënime) - 7 tetor

pdf
- Armiku vepron kur humbet vigjilenca - 10 tetor
- Kushtetuta e re konfirmon vijën e drejtë të partisë - 10 tetor
- Kontradiktat e armiqve t'i shohim si revolucionarë - 16 tetor
- Studimet për naftën të vazhdojnë në rrugë të drejtë - 17 tetor
- Populli është edhe këngëtar e valltar i talentuar - 19 tetor
- Të ecim me kujdes, pa rënë as në liberalizëm,as në sektarizëm-20 tetor
pdf
- Treguesi i lëndës
- Treguesi i emrave
- Treguesi gjeografik dhe i emërtimeve të tjera
- Lënda
pdf