klieshe

 

"Vepra 53"


Vepra 53

 

Korrik 1974 - dhjetor 1974
- Parathënie për vëllimin e 53-të
- Veprimtaria e rrezikshme e Beqir Ballukut - 2-3 korrik 1974
- Ushtri e popullit, ushtri e revolucionit - 10 korrik
- Qiproja dhe planet hegjemoniste të dy superfuqive - 24 korrik
pdf
- Forca e udhëheqjes së partisë qëndron tek uniteti - 26 korrik 1974
- Letër për veprimtarinë armiqësore të Beqir Ballukut - 29 korrik
pdf
- Projektplanin ta studjojmë e realizojmë shtrënguar - 16 shtator 1974
- Duam miqtë dhe urrejmë armiqtë - 17 shtator
- Politika jonë është politikë e parimeve proletare - 3 tetor
- Ushtria jonë është ushtri e partisë - 10 tetor
pdf
- Të spastrojmë me fshesë të hekurt veprimtarinë armiqësore të Beqir Ballukut, të nxjerrim mësime për forcimin e mëtejshëm të punës së partisë në ushtri - 14 tetor 1974 pdf
- Në gjykimin e situatave të mbajmë qëndrim parimor - 16 tetor
- Mbi një letër "autokritike" që më dërgon Petrit Dumja - 17 tetor
- Atdheu i tyre është gjithë Shqipëria - 30 tetor
- Udhëzimet nuk mund të zëvendësojnë punën sqaruese - 21 nëntor
- Edhe njëherë për shkollën e lirë ushtarake - 22 nëntor
- Ç'është për ne komunistët organizata-bazë e partisë - 25 nëntor
- Si duhet të funksionojnë organizatat e partisë në ushtri - 26 nëntor
pdf
- Sukseset ne i kemi arritur në saje të vijës M-L - 28 nëntor
- Për miqtë Shqipëria është kurdoherë e hapët - 28 nëntor
- Ne kemi rrugën tonë, kush të dojë le të vijë me ne - 29 nëntor
- Në Shqipëri njeriu e ka jetën të siguruar - 10 dhjetor
- Për drejtorinë e kulturës dhe të propagandës - 11 dhjetor
- Partia, populli e ushtria dënuan njëzëri tradhtarët - 16 dhjetor
pdf
- Të thellohemi më tej në analizën e komplotit të Beqir Ballukut, Petrit Dumes, Hito Çakos dhe të nxjerrim mësime për punën e partisë në ushtri e në terren - 17 shtator pdf
- Treguesi i lëndës
- Treguesi i emrave
- Treguesi gjeografik dhe i emërtimeve të tjera
- Lënda
pdf