klieshe

 

"Vepra 44"


Vepra 44

 

Qershor 1970 - nëntor 1970
- Parathënie për vëllimin e 44-të
- Kuptimi teorik e praktik i organizimit të punës - 26 qershor
- Pas "ndihmës" sovjetike fshihet një demagogji - 27 korrik
pdf
- Fitorja qrrihet vetëm me vijë të drejtë politike - 3 gusht
- Traktati sovjeto-gjerman - komplot i rrezikshëm - 22 gusht
pdf
- Në sukseset e punës qëndron forca e partisë -26 gusht
- Lufta e Themistokli Gërmenjit frymëzon brezat - 26 gusht
- Rritja e rendimenteve kërkon punë të palodhur - 27 gusht
- Metoda e punës t'u përshtatet detyrave të kohës - 27 gusht
pdf
- Ty të kemi komunist veteran - 27 gusht
- Nga zemra jemi e do të jemi përherë proletarë - 27 gusht
- Kurrë të mos cenohet diktatura e proletariatit - 27 gusht
- Këtu mësuam shumë gjëra të mira - 28 gusht
- Të jeni edhe agjitatore të zjarrta të partisë - 12 shtator
pdf
- Në unitetin e plotë parti-popull-pushtet qëndron forca jonë - 18 shtator pdf
- Problemeve të peshkimit t'u hyjmë thellë e shkencërisht - 26 shtator
- Nafta e gazi janë nën tokë po gabimet duken sheshit - 26 shtator
- Kudo të ngrihet vigjilenca, gatishmëria të jetë e plotë - 26 shtator
- T'u bëhet luftë intelektualizmit e teknokratizmit - 28 shtator
- Partisë i duhet unitet i vërtetë, jo unitet fals - 28 shtator
- Gjest patriotik që çmohet nga i gjithë populli - 29 shtator
pdf
- Ç'kërkon Niksoni në Evropë? - 30 shtator
- Rritja e prodhimit do gjendje të mirë transporti - 2 tetor
- Ti je një patriot i nderuar, paç pleqëri të bardhë! - 8 tetor
- Atdheu ynë ka ndryshuar si dita me natën - 12 tetor
- Për revolucionin tekniko-shkencor - 13 tetor
- Industria jonë të bëhet më moderne - 16 tetor
pdf
- Të mësoni mirë në shkollë -16 tetor
- Të punojmë me të gjitha forcat që të realizojmë vepra të reja - 16 tetor
- Çdo gjë ta bëjmë me frymë revolucionare - 16 tetor
- Veprat e shkrimtarëve dhe të artistëve tanë qëndrojnë lart - 16 tetor
- Te popujt arabë është i madh zjarri i luftës për çlirim - 16 tetor
- Armiqtë do t'i demaskojmë edhe në të ardhmen - 16 tetor
- Partia M-L siguron lirinë e pavarësinë e atdheut - 17 tetor
- Realizimi i planit arrihet me një organizim të përsosur - 19 tetor
- Shkrimtarët e partisë - nxënës e mësues të masave - 22 tetor
pdf
- Të analizohet gjendja në ministrinë e mbrojtjes - 26 tetor
- Kodi i ri penal të pasqyrojë si duhet etapën e re - 26 tetor
- Ligjet ekonomike kanë efekt kur zbatohen në jetë - 28 tetor
- Më shumë për të drejtat e gruas në shoqëri - 28 tetor
- Të lidhet ngushtë teoria M-L me praktikën - 8 Nëntor
pdf
- T'u kundërvëmë taktikat tona taktikave borgjeze - 14 nëntor
- Formë ndërmjetësuese e kooperativave bujqësore - 23 nëntor
- Treguesi i lëndës
- Treguesi i emrave
- Treguesi gjeografik dhe i emërtimeve të tjera
- Lënda
pdf