klieshe

 

"Vepra 41"


Vepra 41

 

Maj - shtator 1969
- Parathënie për vëllimin e 41-të
- Objektet socialkulturore në fshat - 5 maj
- Minoritarët gëzojnë të gjitha të drejtat në RPSH - 5 maj
- Puna politike në ushtri të ngrihet më lart - 5 maj
- Mekanizimi i bujqësisë të bëhet sipas situatave - 6 maj
pdf
- Kuptimi i punës ilegale e legale - çështje themelore - 17 maj
- Luftë deri në fund kapitalizmit e revizionizmit - 22 maj
pdf
- Aleanca sovjeto-amerikane kundër Çekoslovakisë - 23 maj
- Jemi bij dhe ushtarë të popullit e të partisë që nuk plaken kurrë -24 maj
- Gjaku i heronjve është në themelet e Shqipërisë - 24 maj
- Vendimet historike të kongresit të Përmetit - 24 maj
pdf
- Një muze - monument i rëndësishëm historik - 26 maj
- Labëria - një nga kolonat më të çelikta të partisë - 27 maj
pdf
- Në prag të farsës revizioniste të Moskës - 28 maj
- Vrasja e Avni Rustemit ngriti në këmbë gjithë popullin - 28 maj
- Gjirokastra - xhevahir i arkitekturës sonë - 28 maj
pdf
- Të jemi të armatosur me çdo lloj arme - 29 maj
- Struktura e shkollës t'u përgjigjet nevojave tona - 5 qershor
- Këshilli popullor është përfaqësues i vullnetit të popullit - 7 qershor
pdf
- Zjarr kundër tradhtisë revizioniste - 10 qershor
- Pse revizionistët sovjetikë kanë frikë - 14 qershor
- Efektet e punës edukative të partisë - 20 qershor
- Çdo forum i partisë më parë duhet të ushqehet - 20 qershor
- Në krijimtarinë e popullit do të gjejmë frymëzim - 26 qershor
pdf
- Terrori rankoviçian maqedonas - 28 qershor
- Për një metodë dhe stil leninist revolucionar - 28 qershor
- Futja e komunistit në masa kërkon zgjuarësi - 12 korrik
pdf
- Objektivat arrihen me aksione revolucionare - 12 korrik
- Antiimperializmi fals - maskë kundërrevolucionare - 15 korrik
- Forcimi i lidhjeve midis Moskës e Bonit - 28 gusht
pdf
- Fitorja sigurohet kur udhëhiqesh nga teoria M-L - 28 gusht
- E ardhmja e Vlorës - gusht 1969
- Popujt nuk mposhten nga diplomacia revizioniste - 4 shtator
- Kufitarin ta edukojmë me frymën e partisë - 12 shtator
pdf
- Për edukimin e gjithanshëm të klasës punëtore - 12 shtator
- Shfrytëzimi i mundësive për furnizimin e Tiranës - 13 shtator
- Malësia mund të prodhojë më shumë - 22 shtator
- Treguesi i lëndës
- Treguesi i emrave
- Treguesi gjeografik dhe i emërtimeve të tjera
- Lënda
pdf