klieshe

 

"Vepra 36"


Vepra 36

 

Qershor 1967 - tetor 1967
- Parathënie për vëllimin e 36-të
- Mbi disa aspekte të problemit të gruas shqiptare - 15 qershor
pdf
- Mbi zhvillimin e revolucionit kulturor kinez - 16 qershor
- Gjykatësit të zbatojnë nga pozitat e partisë ligjin - 20 qershor
- Revizionistët sovjetikë - zjarrfikës të revolucionit - 21 qershor
- Nuk mund të thyhet një popull që udhëhiqet nga M-L -21 qerdhor
pdf
- Historia e partisë frymëzon komunistët e popullin - 30 qershor
- Të bëjmë kthesë në zhvillimin e malësive tona - 30 qershor
- Më tepër kujdes për kualifikimin e kuadrit - 1 korrik
- Dobësitë t'i shohim drejt në sy - 1 korrik
- Mbi të gjitha qëndron çështja e partisë - 8 korrik
pdf
- Në revolucion partia i bën të ndërgjegjshme masat - 12 korrik
- Të mbrosh M-L do të thotë të mbrosh të ardhmen - 12 gusht
pdf
- Në luftë dhe në revolucion marksistë-leninistët bëhen më të fortë e të pamposhtur - 18 gusht
pdf
- T' zhdukim zakonet prapanike - 2 shtator
- Shqipëria e re lindi nga revolucioni - 3 shtator
pdf
- Zotësia dhe puna juaj do të shndërrohen në dritë - 4 shtator
- Të rinjtë të bëhen luftëtarë për vijën e partisë - 4 shtator
- Partia është e fortë, se populli është i fortë - 4 shtator
- Për miqtë dyert janë të hapuna në Shqipëri - 7 shtator
- Masat të edukohen me ndjenjën e respektimit të ligjeve - 8 shtator
- Luftojmë bashkë me të gjithë marksistë-leninistët - 11 shtator
- Kongresi ynë do të caktojë detyra të reja - 14 shtator
pdf
- Mbi rolin dhe detyrat e frontit demokratik në luftën për fitoren e plotë të socializmit në Shqipëri -I- 14 shtator pdf
- Mbi rolin dhe detyrat e frontit demokratik në luftën për fitoren e plotë të socializmit në Shqipëri -II-III- pdf
- Të çojmë në masat frymën e kongresit - 16 shtator
- Kinezët të kuptojnë mirë se ne jemi marksistë-leninistë - 26 shtator
- Ta bëjmë ushtrinë shkollë revolucionare - 27 shtator
- Pa hallka të tepërta në ndërtimin e partisë - 27 shtator
- Puna me punonjësit e artit të jetë e dendur - 27 shtator
- Forca e partisë qëndron tr cilësitë e anëtarëve - 9 tetor
pdf
- Mbi kooperimin dhe revolucionin tekniko-shkencor - 14 tetor
- Kush saboton luftën në Vietnam është tradhtar - 21 tetor
- Revolucioni ecën kur merr pjesë rinia - 30 tetor
- Nxënësit dhe mësuesit tanë janë revolucionarë - 31 tetor
- Lënda
pdf