klieshe

 

"Vepra 32"


Vepra 32

 

Prill - qershor 1966
- Parathënie për vëllimin e 32-të
- Partia dhe organizatat e masave - 8 prill
pdf
- Idetë e marksizëm-leninizmit do të fitojnë në të gjithë botën - 11 prill
- Kodi i punës mbron parimet e klasës punëtore - 15 prill
- Të na preokupojë jeta në organizatën-bazë - 17 prill
- Kongresi 23 sanksionoi vijën revizioniste - 22 prill
pdf
- Forca e ushtrisë qëndron te populli dhe te partia - 27 prill pdf
- Ta bëjmë atdheun mburojë të pakapërcyeshme - 28 prill
- Organizata profesionale të përgatitë aktivistë - 28 prill
- Populli sheh sa përpara kanë ecur bijtë e tij - 29 prill
pdf
- Vendi që rrit rininë të shëndoshë ecën përpara - 29 prill
- Grushti fashist në Indonezi - 11 maj
pdf
- Dy parime themelore të organizatave të partisë - 12 maj
- Me këto teza të kinezëve nuk mund të jemi dakord - 14 maj
pdf
- Mbi eksperiencën e bashkimeve profesionale dhe të BRPSH-së të Shkodrës - 19 maj pdf
- Demokracia në kooperativat bujqësore ka ecur mbi parime - 23 maj
- Kooperativat bujqësore të kenë specialistët e vet - 23 maj
- Fitorja është e pashmangshme - 25 maj
- Të ngremë nivelin e sekretarëve të organizatave-bazë - 31 maj
pdf
- Partia na mëson të punojmë ushtarakisht - 1 qershor pdf
- Të mendojmë e të veprojmë si revolucionarë - 2 qershor
- Lënda
pdf