klieshe

 

"Vepra 22"


Vepra 22

 

Tetor 1961 - dhjetor 1961
- Parathënie për vëllimin e 22-të
- PPSH lindi, jeton, lufton e fiton në rrethim armiqësor - 12 tetor
- Partia jonë rinohet vazhdimisht, atë e përtërit rinia - 14 tetor
- Aktivizimi i grave çon përpara prodhimin - 17 tetor
pdf
- Partia lufton që gruaja të jetë e lirë dhe e pavarur - 17 tetor
- T'u japim përgjigjen sulmeve të revizionistëve - 20 tetor
- Rendi i ditës - moment kyç i punës së organizatës-bazë të partisë
- Mbledhjet e partisë në ushtri të jenë luftarake - 23 tetor
- Të ruhet e të mirëmbahet me kujdes makineria ushtarake - 23 tetor
- Kooperativat bujqësore t'i forcojmë - 25 tetor
- Partia jonë nuk ka iluzion për grupin e Hrushovit - 28 tetor
- Të demaskohet veprimtaria e revizionistëve modernë - 1 nëntor
pdf
- Njëzet vjet jetë dhe luftë revolucionare (Fjalim në mbledhjen solemne kushtuar 20-vjetorit të themelimit të PPSH) - 7 nëntor pdf
-Naftëtarët janë nga të parët në luftë për socializëm - 9 nëntor
- Ashtu si është populli i drejt ashtu është dhe partia - 10 nëntor
- Partia jonë ka luftuar dhe kurdoherë ka fituar - 10 nëntor
- Të ecim përpara pa e hequr pushkën nga krahu - 11 nëntor
- Të jemi kurdoherë organizatorë në punën e partisë - 11 nëntor
- Fitoret sigurohen me luftë, me punë, me vigjilencë - 12 nëntor
pdf
- Kush prek popullin ka prekur partinë - 13 nëntor
- Vigjilencën ta kemi në rendin e ditës - 14 nëntor
pdf
- Rinia është thesar i madh i popullit dhe i partisë - 15 nëntor
- Diktatura e proletariatit në Shqipëri vigjëlon, vepron - 15 nëntor
pdf
- Rruga për në socializëm nuk është e shtruar me lule - 16 nëntor
- Të vazhdojmë punën me ritme edhe më të larta - 17 nëntor
- Saranda është një krahinë me perspektivë të madhe - 18 nëntor
- Bregdeti ynë do kthehet në kopsht të lulëzuar - 19 nëntor
- Prerja e marrëdhënieve diplomatike - akt armiqësor - 5 dhjetor
pdf
- Stërvitjet ushtarake fuqizojnë atdheun - 7 dhjetor
- - Një akt armiqësor kundër RPSH dhe popullit shqiptar - 10 dhjetor
- Mos kënaqemi me rezultatet, të shikojmë ç'duhet bërë - 16 dhjetor
- Të shkruajnë në shtyp sa më shumë kluadro e punonjës - 22 dhjetor
- Sot problemet politike janë të mprehta - 29 dhjetor
- Lënda
pdf