klieshe

 

"Vepra 20"


Vepra 20

 

Janar 1961 - prill 1961
- Parathënie për vëllimin e 20-të
- Lëshimet në parime çojnë në degjenerim të partisë - 6 janar 1961
- Presioni i revizionistëve sovjetikë do të dështojë - 14 janar
- Letër naftëtarëve dhe efektivit të aviacionit - 7 shkurt
pdf
- Partia jonë mbron ata që kanë të drejtë - 9 shkurt
- Jemi parti e vogël, por themi hapur pikëpamjen tonë - 10 shkurt
- Nuk i hamë fjalët veçanërisht për mbrojtjen e M-L - 12 shkurt
pdf
- Raport në Kongresin IV të PPSH
"Mbi aktivitetin e KQ të Partisë së Punës të Shqipërisë" (I) -
13 shkurt 1961
pdf
- Raport në Kongresin IV të PPSH
"Mbi aktivitetin e KQ të Partisë së Punës të Shqipërisë" (II)
pdf
- Raport në Kongresin IV të PPSH
"Mbi aktivitetin e KQ të Partisë së Punës të Shqipërisë" (III)
pdf
- Raport në Kongresin IV të PPSH
"Mbi aktivitetin e KQ të Partisë së Punës të Shqipërisë" (IV)
pdf
- Raport në Kongresin IV të PPSH
"Mbi aktivitetin e KQ të Partisë së Punës të Shqipërisë" (V)
pdf
- Lavdi në shekuj Gjergj Dimitrovit - 15 shkurt
- Të zgjedhim një udhëheqje të çeliktë - 20 shkurt
- Fjala në Plenumin I të KQ të PPSH - 20 shkurt
- Të shpiem në bazë frymën e Kongresit IV - 20 shkurt
- Shpifjet dhe presionet nuk na frikësojnë - 20 shkurt
- Nga biseda me delegacionin e PK të Kinës - 25 shkurt
- Telegram përshëndetjeje PK të Zenlandës së Re - 28 shkurt
pdf
- Mesazh dërguar Uiliam Fosterit, kryetar nderi i PK të SHBA - 28 shkurt
- Nga biseda me ambasadorin sovjetik në RPSH - 20 mars
- Të kalitim kurdoherë kuadrot e Ministrisë së Brendshme - 25 mars
- Të organizojmë më mirë ndihmën mjekësore në bazë - 25 mars
- Radiogram delegacionit shqiptar në Moskë - 28 mars
- Direktivat që dha kongresi të zbërthehen me kujdes - 28 mars
- Të ndihmojmë më shumë me kredi zonat e thella malore - 28 mars
- Edhe pa bazën e Vlorës ne do të luftojmë - 1 prill
- Anije luftarake të flotë VI amerikane në portet jugosllave - 8 prill
- Skuadrat e punës socialiste në fshat të jenë shembull - 12 prill
- Disa detyra që duhen plotësuar më mirë në sektorin e naftës - 15 prill
- Lënda
pdf